Nipro Europe - 4XL
15062
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15062,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Nipro Europe

4XL Nipro
Nieuwe huisstijl en administratieve toepassingen
4XL Nipro
Creatie van een nieuwe, responsive, website volgens de huisstijl en de nieuwe organisatiestructuur
4XL Nipro
Uitwerking en creatie Prezi (online presentatieprogramma)
4XL Nipro
Ontwerp en productie van uitnodigingen voor events en beurzen
4XL Nipro
Ontwerp en productie van verschillende folders en productbrochures
Klant

Nipro Europe is een groep actief in medisch materiaal, verpakkingen en toestellen zoals naalden, dialysetoestellen en glucosemeters. De groep is met 10 vestigingen actief in evenveel landen en het hoofdkwartier is gevestigd in Zaventem.

Categorieën

Strategie, huisstijl, grafisch ontwerp, online

Datum

2013-heden

Omschrijving

Nipro Europe kende een sterke groei waardoor de organisatie genoodzaakt was om haar positionering aan te passen aan de nieuwe marktsituatie en haar aanbod hierbinnen. 4XL werd gevraagd om hen hierbij te begeleiden en een marketingplan uit te werken.

 

4XL organiseerde diepte-interviews met sleutelfiguren, enerzijds om een goed intern draagvlak te creëren, anderzijds om de waarden, de visie en de missie hieruit te destilleren. Op basis hiervan kon een sterk communicatieplan uitgewerkt worden.

 

Daarnaast zette 4XL een creatief proces in werking om de nieuwe identiteit kracht bij te zetten. Dit werd vertaald in een krachtige corporate identity, met daarbij horend een nieuwe website-structuur.