S&R Winterfolders - 4XL
15477
post-template-default,single,single-post,postid-15477,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

S&R Winterfolders

4XL winterfolders S&R

05 jan 2017 S&R Winterfolders

S&R ontwerpt, bouwt en exploiteert multifunctionele sport- en recreatiecentra via een publiek-private samenwerking met stad, gemeente en/of provincie. Momenteel exploiteren ze 6 subtropische zwemparadijzen in België. Beveren, Brugge, Gent, Lier, Overpelt en Mons. Goed voor 2,5 miljoen bezoekers per jaar.

4XL zorgt jaarlijks voor zomer- en winterfolders voor de verschillende centra. Telkens met een andere look binnen de koepelhuisstijl. Deze worden huis-aan-huis bedeeld. Eind 2016 verschenen de winterfolders waar iedereen warm voor loopt.

Vijf verschillende versies, voor de vijf Vlaamse centra, waarbij rekening werd gehouden met het individuele aanbod en stylingnuances voor elk centrum. Op die manier krijgen alle bezoekers een duidelijk beeld van de zomerse activiteiten die ze tijdens de wintermaanden mogen verwachten. Een dagje vakantie dicht bij huis het hele jaar door, voor groot en klein.