S&R wordt Lago - 4XL
15497
post-template-default,single,single-post,postid-15497,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

S&R wordt Lago

19 apr 2018 S&R wordt Lago

S&R had nood aan een nieuwe naam om als overkoepelend merk beter bekend te raken bij het grote publiek. Bij dat proces werd 4XL gedurende de ganse duur van die restyling ingeschakeld. Van de allereerste ideeën voor de naam tot de uitwerking van het fonkelnieuwe logo en een aangepaste huisstijl.

Uiteindelijk werd er gekozen voor de naam Lago. Wat het vakantiegevoel oproept. En waar avontuur en waterbeleving in een warme omgeving centraal staan.

Daarnaast zorgde 4XL tijdens de rebranding eveneens voor de opmaak van al het nodige materiaal voor de zes bestaande centra Rozenbroeken (Gent), De Meerminnen (Beveren), Olympia (Brugge), De Waterperels (Lier), Dommelslag (Pelt) en Piscine du Grand Large (Bergen). Denk aan beachvlaggen, gevelbestickering, folders, wagen- en busbekleving en nog veel meer.

En het verhaal van Lago is nog zeker niet ten einde. Want binnenkort openen er weer drie nieuwe centra: Zwevegem, Kortijk en Eupen. Meer water, meer plezier!